Over Rob Veen

Even voorstellen!

Ik ben Rob en eigenaar van Rob Veen Fotografie in Nijkerk. Ik ben geboren in 1986 en op mijn vijftiende werd ik door mijn toenmalige baas aangestoken met het fotografie-virus. Ik werkte als weekendkracht bij Foto John Nispeling, ik stond voornamelijk in de winkel maar ging ook mee op reportages. Ik vond het helemaal geweldig! Nadat ik de Havo had afgerond en wat werkervaring had opgedaan besloot ik te gaan studeren op de fotoacademie in Amsterdam. Sindsdien is mijn kennis van het fotografievak blijven groeien.

‘Het blijven zoeken naar vernieuwende en creatieve fotografie is erg leuk en uitdagend!’

In 2011 kreeg ik de kans om de fotowinkel en de studio over te nemen, en die kans heb ik met beide handen aangegrepen! Met een vernieuwde, frisse blik en een nieuwe uitstraling van de winkel zie ik een gezonde markt voor mijn diensten.

‘Het fotograferen van bruiloften en portretten vind ik erg leuk om te doen, iedere opdracht is een nieuwe uitdaging. Tegelijkertijd motiveert het contact met de mensen mij! Deze factoren en het gevoel dat ik maximaal moet presteren is de drive die mij doet ‘ knallen’!

Mijn winkel ‘Rob Veen Fotografie’ bevindt zich midden in het centrum van Nijkerk. Achter de winkel heb ik een eigen studio waar ik tot 25 personen kan ontvangen. Ik vind het belangrijk dat mijn klanten zich op hun gemak voelen, dit is namelijk altijd terug te zien op de foto’s. Spontaniteit is van zo groot belang!

Neem lekker de tijd om wat rond te kijken op mijn website, hebt u vragen of specifieke wensen? Aarzel geen moment om contact met mij op te nemen! Ik sta altijd voor u klaar en ben bereid om alles uit de kast te halen om de juiste foto voor u te maken! Hopelijk ontmoeten we elkaar binnenkort eens!

Copyright © Rob Veen, Langestraat 22, 3861 BN Nijkerk, [email protected], +31332457020